Δραστηριότητες

Το Σάββατο 13 ΜΑΪΟΥ 2017, πραγματοποιήθηκε ομιλία- παρουσίαση σε στρατιωτικούς όλων των όπλων, για θέματα ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, καθώς και των μελών των οικογενειών τους.

Η ομιλία κρίθηκε εξόχως επιτυχημένη και πλήρως επιμορφωτική και ενημερωτική, καθώς έγινε ξεκάθαρο σε όλους τους παρευρισκομένους η χρησιμότητα και η τεράστια βοήθεια και υπηρεσία που είναι σε θέση να προσφέρει η κατοχή ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Επίσης υπήρξε εξαιρετική ικανοποίηση, μετά από την παρουσίαση του ατομικού ή οικογενειακού προγράμματος ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, διά του οποίου θωρακίζεται και προστατεύεται πλήρως ο στρατιωτικός στην ιδιωτική του ζωή καθώς και οι δραστηριότητες της οικογένειας του!

Κόπηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Νομικής Προστασίας 24, στη Λάρισα, η πίτα για το 2017, παρουσία φίλων, συνεργατών και πελατών.

Το κλίμα θερμό, και δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ανταλλάξουν ευχές για υγεία, ανάπτυξη και ευημερία για το τρέχον έτος.

Έγινε σύντομος χαιρετισμός από τον κ. Κυριάκο Πράττο, όπου επισημάνθηκαν στοιχεία για την μέχρι σήμερα πορεία της εταιρίας, καθώς και τους στόχους της και τις προοπτικές της.

Επίσης για μία ακόμη φορά τονίστηκαν τα οφέλη της Νομικής Προστασίας, και το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο συγκεκριμένος κλάδος στην σύγχρονη κοινωνία, διότι εξομοιώνει τον οικονομικά ασθενέστερο διάδικο με τον οικονομικά ισχυρότερο αντίδικο και παρέχει την δυνατότητα αποτελεσματικής πρόσβασης στη δικαιοσύνη.

Λάρισα, 20 Ιανουαρίου 2017

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Νομικής Προστασίας 24 στη Λάρισα συναντήσεις με μέλη στρατιωτικών συνδέσμων και συζητήθηκα θέματα Νομικής Προστασίας των στρατιωτικών μελών τους.

Έγινε αναφορά για το τόσο ιδιαίτερο αυτό θέμα λαμβανομένου υπόψη ότι οι ένστολοι υπάλληλοι του κράτους ήσαν οι πρώτοι που ένιωσαν τις περιοριστικές τακτικές και αναζήτησαν απεγνωσμένα στήριξη.

Εδώ αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά η σπουδαιότητα της Νομικής Προστασίας μιας και υπάρχουν στοχευμένα και εξειδικευμένα προγράμματα Νομικής Προστασίας στρατιωτικών τα οποία αποσκοπούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους.

Θεσσαλονίκη, 14 Ιανουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 14 Ιανουαρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη, το σεμινάριο για τη Νομική Προστασία επιχειρήσεων.

Αναφέρθηκαν λεπτομερώς τα τεράστια οφέλη που προκύπτουν, όταν μία επιχείρηση είναι καλυμμένη με το εξειδικευμένο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Μερικές από τις καλύψεις του προγράμματος είναι:

1. Αξιώσεις αποζημίωσης που μπορεί να προκύψουν από ατύχημα στην επιχείρηση ή στο κατάστημα, στον δρόμο προς την εργασία και κατά την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας. Επίσης απαιτήσεις σε περίπτωση κλοπής, πυρός κτλ.

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 10:14

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.
ΛΑΡΙΣΑ, 5 Ιανουαρίου 2017, Palladium

Με την ευκαιρία της βράβευσης της Νομικής Προστασίας από την ένωση αστυνομικών Λάρισας, στις 5 Ιανουαρίου 2017, απευθύνθηκε χαιρετισμός, στον οποίο επισημάνθηκε το υψηλό λειτούργημα του Έλληνα αστυνομικού στις ημέρες μας, καθώς και το χρέος όλων να σταθούν δίπλα του ως σύμμαχοι και αρωγοί, διότι μόνο έτσι θα μπορέσει η κοινωνία μας να νιώσει ασφάλεια και ησυχία.

Τονίστηκε επίσης ότι ο Έλληνας αστυνομικός καλείται να ανταποκριθεί σε νέες συνθήκες, οι οποίες έχουν μεγάλες ευθύνες και έντονες ιδιαιτερότητες, κάτω πολλές φορές από νέα δεδομένα και καταστάσεις.