Νέα / Ανακοινώσεις

elpida

Η Arag Hellas απευθύνεται στους πελάτες τις και τους γνωρίζει ότι..

Παρασκευή, 07 Ιανουάριος 2022 15:37

Για την ARAG HELLAS δεν υπάρχουν αργίες!

arag argies

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σας διαβιβάζουμε το άρθρο με τίτλο "Για την ARAG HELLAS δεν υπάρχουν αργίες!" του ο CEO της ARAG Hellas Δημήτριου Τσεκούρα που δημοσιεύθηκε στο NextDeal την 5.1.2022 και αναφέρεται σε πολύ σοβαρό πρόσφατο περιστατικό του κλάδου Διεθνών Μεταφορών.

arag 10m

Η ARAG κατάφετε φέτος να ξεπεράσει για 1η φορά τα 10 εκατομμύρια ασφαλισμένων σε 19 χώρες του κόσμου.

Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2020 14:34

ARAG Hellas - Δωρεάν Νομικές Συμβουλές

Η ARAG HELLAS δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας COVID-19, προσφέροντας δωρεάν νομικές συμβουλές, τόσο σε ασφαλισμένους όσο και σε μη ασφαλισμένους.

Θέτουμε στη διάθεση των ασφαλισμένων μας την ανακοίνωση της ARAG. Τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται πλήθος δημοσιευμάτων, τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο, που καλούν αδιακρίτως τους πολίτες που υπέστησαν περικοπές στα εισοδήματά τους ( επιδόματα, συντάξεις, κλπ), να προσφύγουν άμεσα στη δικαιοσύνη για την διεκδίκηση των εν λόγω περικοπών. Για τον λόγω αυτό η ARAG προέβη σε σχετική ανακοίνωση, προς διαφώτιση των πελατών της.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΠΔ/GDPR

Αποτελεί τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( 2016/679), της 27ης Απριλίου 2016, που έχει ως σκοπό την εναρμόνιση του νομικού πλαισίου για την προστασία της ιδιωτικότητας των δεδομένων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επίσης αναλύει πλήρως όλες τις υποχρεώσεις των υπευθύνων αλλά και των χειριστών επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ήδη με το άρθρο 232 του ν. 3852/2010, Καλλικράτης ( κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το νόμο), οι αιρετοί αξιωματούχοι όπως οι περιφερειάρχες, οι αντί-περιφερειάρχες, οι δήμαρχοι, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι τοπικών ή δημοτικών κοινοτήτων και οι εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των δημοτικών και περιφερειακών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και της εκτελεστικής επιτροπής των αντιστοίχων ιδρυμάτων, οφείλουν να αποζημιώσουν το δήμο, την περιφέρεια, το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου ή το ίδρυμα για κάθε θετική ζημία που προξένησαν σε βάρος της περιουσίας τους από δόλο ή βαριά αμέλεια.

Ψηφίστηκε, το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την κινητικότητα στη δημόσια διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση. Φιλοδοξία του ψηφισθέντος νομοσχεδίου είναι η ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης και να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για την ανακατανομή του προσωπικού, βάσει των πραγματικών αναγκών τόσο των φορέων, όσο και των υπαλλήλων.

Σε ισχύ τίθεται από 1η Ιανουαρίου 2017, ο κανονισμός της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για τα συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών –ΣμηΕΑ, γνωστά και ως drones. Ο νέος αυτός κανονισμός, ο οποίος δημοσιεύτηκε με το ΦΕΚ( 3152/B 30-09-2016), καθορίζει ευκρινώς όλα τα ζητήματα που αφορούν τα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών.

Σελίδα 1 από 2